Vplyv kolostra na imunitu

Kolostrum dodáva telu jedinečný komplex imunitných, rastových faktorov, vitamínov, minerálov, enzýmov, aminokyselín a iných cenných zložiek. Ostatné cicavce sa na rozdiel od človeka rodia bez imunity, preto aj kravské kolostrum obsahuje oveľa viac dôležitých zložiek. Je to až 40x viac cenných látok v porovnaní s človekom.

Človek je zároveň jediný cicavec, u ktorého dochádza k budovaniu imunity už počas jeho vývoja v maternici, a to transplacentárnou cestou. Malé teliatko sa rodí bez vybudovanej imunity, preto je obsah vzácnych látok v kravskom kolostre o toľko vyšší. Kolostrum tak obsahuje všetky potrebné látky, ktoré prispievajú k úspešnému budovaniu imunitného systému u mláďat v novom prostredí plnom rôznych patogénov a zabezpečujú mu prežitie.

 

V chrípkovom období treba myslieť na zdravie a podporu imunity

DELTA COLOSTRUM® patrí k najkvalitnejším produktom na Európskom trhu. Je spracovávané najmodernejšou technológiou bez použitia vysokej teploty so zachovaním najvyššej možnej účinnosti a bioaktivity. Tekuté technológiou SSM (Studená Sterilná Mikrofiltrácia) a pevné formy Lyofilizáciou. DELTA COLOSTRUM je vyrobené v Nemecku a získava sa výlučne z ekologických a kontrolovaných fariem.

Čo je kolostrum?
Kolostrum je prvá živina, ktorú mláďatá cicavcov dostávajú po narodení od svojej matky. Obsahuje všetky dôležité látky, ktoré dieťa/mláďa potrebuje na prežitie v prvých dňoch života na vybudovanie výkonného imunitného systému, na dodanie životne dôležitej energie. Kolostrum je nesmierne vzácne, u matky sa tvorí iba krátko po pôrode (cca do 72 hodín).

Prečo práve DELTA COLOSTRUM® a nie iné kolostrum?
Spracovanie a výrobná technológia DELTA COLOSTRA je najmodernejšou a najšetrnejšou technológiou používanou pri výrobe, čím je zachovaná maximálna koncentrácia a pomer účinných látok vo finálnom produkte a preto sa kvalita DELTA COLOSTRUM® radí k najvyšším v tomto segmente. DELTA COLOSTRUM® je vyrobené v Nemecku s garanciou najvyššej kvality a účinnosti.

DELTA COLOSTRUM®
Tekuté formy
Sú vhodné už od veku 6 mesiacov a odporúčame ich aj pri akútnych prípadoch. Vstrebávajú sa najrýchlejšie a majú rýchly nástup účinku. Jedno balenie obsahuje 14 dávok.
Náš tip: DELTA COLOSTRUM® AKUT Natural 100% 125 ml

DELTA COLOSTRUM®
Pevné  formy
Nie je potrebné ich držať v chladničke a preto sú vhodné aj na cesty.  Vyberte si z viacerých foriem – kapsuly, perly alebo prášok bez potreby zapitia.  Sú vhodné aj na prevenciu a dlhodobé užívanie, navyše sú cenovo výhodné.
Náš tip: DELTA COLOSTRUM® BiO 60 Kapsúl

DELTA COLOSTRUM®
Pre deti
Vaše deti si obľúbia tekutú formu KIDS Jahoda a radosť im urobí aj nové DELTA COLOSTRUM® KIDS Čerešňa
Náš tip: DELTA COLOSTRUM® KIDS Jahoda 125 ml